Pensla bullarna med ägg och strö på sesamfrön och/eller vallmofrön. För de av er som är lediga kanske det kan sitta fint med ett tips på hur ni kan förgylla lördagsfrukosten med lite nybakat
Pensla dem ev med uppvispad äggvita och strö över sesam eller vallmofrö. sesam- eller vallmofrön. Grädda frallorna i mitten av ugnen, 225°C i ca 10 minuter
Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön precis före gräddning. På jobbet kom receptet på frallormed mjölet Manitoba Cream på tal för ett par veckor sedan
Vispa ihop äggen med vispgrädden, salt och vattnet. Dessa bullar /frallor var enkla att göra och riktigt goda även om "the bröd" fortfarande är min favorit
Pensla med ägg och toppa m vallmofröna. 50 g jäst5 dl ljummet vatten1 msk olivolja1 msk rapsolja1 tsk brödkryddor1 msk sirap1 tsk salt½ dl linfrön12 dl rågsikt1 ägg till pensling och vallmofrön till "topping". Jäs 1 timme, forma till ca 18 frallor på en plåt,nagga dom med gaffel och jäs i ytterligare 30 min. ca 18 frallor p