Det ska fan vara matbloggare. Här kommer en fransk lammstek där citron, örter och vitlök piggar upp köttet – så gott att det inte alls behöver vara påsk eller oktober för att kasta sig iväg till köttdisken och rycka till sig en bit urbenat kött
Stek lök, vitlök och kött i matfettet i en gryta eller stor stekpanna. ca 800 g grytbitar av griskött. Koka upp och låt koka under lock ca 20 minuter eller tills köttet är mört. ca 800 g grytbitar av griskött
Servera ankan med en fransk Pinot Noir. Skinnet blev härligt krispigt och köttet rosa. Vad tråkig jag är för att jag inte håller er up to date med matlagningen här hemma hos mig
Det finns mat man har tänkt i många år att man ska göra. Vänd och bryn köttsidan. Jag svängde förbi en välsorterad mataffär och kom ut med ankbröst i matkassen
Till detta kokade jag och efterfräste sparris, alltid ett säkert kort till kött och sås. Nu får ni hålla i er för den här dagen har vi ätit så god mat både till lunch och middag