Mot slutet av stektiden sticker du in en köttermometer i steken. Recept. recon1. tors, 2013-08-08 08. 36. (0). Putsa köttet och lägg det i en tjock plastpåse
Tillsätt crème fraichen mot slutet av stektiden. 400-500 g ryggbiff, rostbiff eller fransyska. Fransyska kräver ca 30 minuter. 400-500 g ryggbiff, rostbiff eller fransyska
Bryn köttet i smör/margarin i omgångar, lyft över i en gryta eller kastrull efter hand, vispa ur stekpannan med lite vatten efter halva stektiden och häll det över det stekta köttet
Jag är fortfarande muttrig… Jag som har varit så flitig idag och städat å fejjat, och varit å handlat och hittat sån fin fransyska och några fina nötbogbitar hade verkligen sett fram emot att ställa mig i köket och kokat en riktig, hederlig, rejäl köttsoppa med klimp i eftermiddag