Fransyska temp recept

Söndagsstek med rödvinssås, rostade rotsaker och svamp

Söndagsstek med rödvinssås, rostade rotsaker och svamp

Perfekt tillfälle att använda fransyskan som legat i frysen ett tag tänkte jag. 1 200 gr fransyska. Kör in grytan med lock på i ca 3 timmar, köttet ska ha en innertemperatur på 58-60 grader. Om du vill servera tillbehören nedan så höj tempen på ugnen till 250 grader och kör in klyftad potatis och delade rotsaker i ca. Relaterade 1 200 gr fransyska

Hur tillreder man älgkött bäst?

Älgstek, fransyska. Håll koll på tempen. Min bloggstatistik visar att väldigt många läsare trillar. in på min blogg eftersom de googlat på älgköttsrecept
Gulasch

Gulasch

Det e som när man går ut på morgonen och känner efter hur vädret är, oftast känner man av vilken temperatur det är,ibland mitt i prick men oftast en diff på nån grad bara

Så gör du en perfekt rosa rostbiff

Man kan dessutom sätta ett larm som piper så fort köttet nått rätt temperatur – på så sätt slipper man kolla tempen hela tiden