Orginalinlägget Glutenfria frasvåfflor hittar du på Hälsa som livsstil. Nyfikna som vi är så spanade vi in det närmare för att ta reda på vad det var för någonting, det var en påse med ljust Teffmjöl
Supergoda frasvåfflor att njuta till en söndagsbrunch Till 8-10 st våfflor. 100 gram smält smör 2 ½ dl iskallt vatten 2 dl mjölk 3½ dl vetemjöl 2 tsk bakpulver Gör så här. Blanda ihop mjölk, vatten, mjöl och bakpulver i en bunke Vispa så att det blir en slät smet Rör ner smält smör Slå ca 1 dl per våffla i våffeljärnet och grädda 8-10 st våfflor. 2 ½ dl iskallt vatten
Grädda våfflorna tills de är gyllenbruna och lägg på ett galler. Rör ihop vetemjöl, salt och vatten. Och att sen toppa denna fantastiskhet med äkta Kalixlöjrom, lite creme fraiche, finhackad rödlök och dill så är lyckan typ total
4 dl vetemjöl2,5 dl iskallt vatten4 dl vispgrädde4 msk smält smörGör så här. 2,5 dl iskallt vatten. Nu är det dags för våfflor på söndag och här är ett gott recept som jag brukar svänga ihop
Ät våfflorna direkt eller lägg dem på ett galler så de håller sig frasiga. Våffeldagen idag och nu får man frossa i våfflor av olika slag med olika tillbehör
Lägg dem på galler så håller de sig frasiga. Vispa ihop mjöl och vatten till en jämn våffelsmet. Servera frasvåfflorna så nygräddade som möjligt med socker, sylt eller bär