Frityrsmeten har jag inte själv hittat på utan fått från inspiration från nätet. Jag tycker det är enkelt att använda en matlagningspincett till alla momenten
Det andra sättet innebär att man doppar bananbitarna i frityrsmet och friterar, dessa blir mest lika de bananer som serveras på kinesiska restauranger och det är fantastiskt gott
)Till frityrsmeten. Enkelt att göra själv hemma tycker jag. Testa värmen genom att doppa en droppe av frityrsmeten och se om det börjar bubbla och fräsa
Frityrsmet. Rätten är enkel att laga och värt varje minut när det väl är dags att avnjuta den. Blanda ihop ingredienserna till frityrsmeten och blanda den marinerade kycklingen med smeten
Doppa remsa för remsa i vatten & maizenablandningen, lägg i remsorna direkt i den heta frityroljan, fritera tills frityrsmeten har satt sig, ta upp från oljan och låt rinna av, upprepa friteringen en gång till (dubbelfritering) ca
Därefter gjordes en tempurasmet (frityrsmet) och solrosolja hettades upp att fritera i. Sammanfattningsvis var det enkelt, snabbt och gott men en aning kletigt Perfekt förrätt som man kan krydda upp med lite allt möjligt