Frityrsmet. Olof hade fått feeling och ville göra fishandchips, jag var inte svår. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
frityrsmet ska blandas, olja ska värmas och en remouladsås ska göras. Har du persiljekvistar så doppa dem i frityrsmeten och friterar tillsammans med potatisen
Blanda ingredienserna till frityrsmeten. Frityrsmet. Fish. Torka dem torra i handduk. Chips. Torka av torskfiléerna på hushållspapper och dela dem i 8 delar
Blanda ihop de torra ingredienserna till frityrsmeten, vispa ner vattnet. Den här gången hade vi beslutat oss för en riktigt krispig frityrsmet, och den blev den
Frityrsmet. Vänd dem i mjöl på en tallrik så får frityrsmeten fäste. Doppa fiskbitarna i frityrsmeten. Torka av potatisen med en kökshandduk och förfritera den i omgångar, ca 5 minuter. Fritera potatisen en andra gång, ca 2 minuter