Sötsurt fläsk (Traditionell) - Tang cu li ji (糖醋里脊)Frityrsmeten. Blanda ingredienserna till frityrsmeten i en skål. Doppa fläskbitarna en och en i frityrsmeten och lägg dom som raka "pinnar" i oljan Tabehodai hos Kai
Sötsurt fläsk (Traditionell) - Tang cu li ji (糖醋里脊)Frityrsmeten. Blanda ingredienserna till frityrsmeten i en skål. Doppa fläskbitarna en och en i frityrsmeten och lägg dom som raka "pinnar" i oljan Tabehodai hos Kai
Mer asiatiskt.. Sedan doppade vi bitarna i frityrsmet. Vi fastnade för de asiatiska smakerna så vi gjorde ett försök med att fritera fläskfiléGott att äta!
Friterat fläskkött med sötsur sås De två huvudsakliga felen som begås är dels att det är på tok för mycket frityrsmet och dels att såsen som används är något helt annat än vad den borde vara Risvin och Chili
Frityrsmet GF Rör i hop torra ingredienser. Tillsätt vatten o äggula Smet. 1dl Glutenfri Fin Mjölmix. 0. 5tsk Bakpulver. 5dl Kallt Vatten pernillaeckerwall
Friterad sötsur fläskfilé Doppa köttet i frityrsmeten och låt det droppa av. Vispa ihop ägget i en skål och blanda med 2 msk majsena till en slät frityrsmet. 1 fläskfiléMatklubben.nu