Doppa ostbollarna i frityrsmeten och sist i panko eller ströbröd. Frityrsmet. När jag var gravid med Zack så åt jag chili cheese bollar nästan varje dag och då jobbade jag rätt så nära Burger King och gick förbi där varje dag (som var dom enda som hade dom då, men nu finns dom på betydligt fler ställen)
Rulla ostäggen först i mjölet, doppa dem sedan i frityrsmeten och rulla dem sist i panko. Frityrsmet. Blanda ostarna med crème fraiche, jalapeños och salt
Doppa kycklingen i frityrsmet och vänd dem i panko. Frityrsmet. Jag har skrivit det förut och skriver det igen (med risk för att uppfattas som tjatig), jag har väldigt stor respekt för het olja
Doppa i frityrsmet och vänd dem i panko. Frityrsmet. Jag har skrivit det förut och skriver det igen (med risk för att uppfattas som tjatig), jag har väldigt stor respekt för het olja
Ingen tung frityrsmet utan det blev nästan som tempurakyckling. Kycklingen fick högsta betyg av sonen, enligt honom den godaste friterade kyckling han någonsin ätit…jag är böjd att hålla med…
Med tanke på ovan resonemang tror jag det går lika bra att göra en frityrsmet, t ex som jag gjorde till zucchiniblomman, och sedan fritera tomatskivorna i olja