Den här gången hade vi beslutat oss för en riktigt krispig frityrsmet, och den blev den. Frityrsmet. Blanda ihop de torra ingredienserna till frityrsmeten, vispa ner vattnet
Frityrsmeten. Doppa kycklingbitarna i frityrsmeten och fritera. Rismjöl Vetemjöl Maizena Iskallt kolsyrat vatten 2 kycklingfiléer Salt Peppar Frityrolja Ister Ta hälften ister, hälften frityrolja och sätt fritösen på 175-180 grader. 1 del maizena, 2 delar rismjöl och 2 delar vetemjöl. 2 delar rismjöl
Hade vi gjort det här bara ändå hade vi förmodligen bara panerat kycklingen men Märta ville ha dom som på Restaurangen - så vi kokade ihop en frityrsmet helt enkelt
Trä två räkor åt gången på träspett och doppa dem i frityrsmeten så att de täcks väl. Blanda rismjöl, vetemjöl, bakpulver, salt, mjölk, gräddfil och ägg i en stor skål