Frityrsmet/Tempura. Blanda mjölet, bakpulver och salt i en skål. Tillsätt öl/vatten och rör till en jämn smet, vänd ner den uppvispade äggvitan i smeten
Jag vet inte om den onyttiga frityrsmeten förtar fiskens nyttighet. Vänd fisken i vetemjöl, skaka av något, sedan är det bara att doppa ned fisken och sedan försiktigt lägga den dem i den upphettade rapsoljan
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Frityrsmet/Tempura. Blanda mjölet, bakpulver och salt i en skål. Tillsätt öl/vatten och rör till en jämn smet, vänd ner den uppvispade äggvitan i smeten
Vänd fiskbitarna först i mjöl och sedan i frityrsmet. Frityrsmet. Blanda nästan allt mjöl med maizena och bakpulver, men spara lite mjöl på en tallrik att vända fiskbitarna i
Frityrsmet/Tempura. Blanda mjölet, bakpulver och salt i en skål. Tillsätt öl/vatten och rör till en jämn smet, vänd ner den uppvispade äggvitan i smeten
En vanlig ingrediens i frityrsmeten är en väl utvald öl eller ale. Med tanke på mängden öl, som oftast serverades i isade tjocka sejdlar, var det lätt att tro att vi blivit kvar i London
Frityrsmet. Skär potatisen i centimeter tjocka stavar, skölj bort alla stärkelse. Blanda ingredienserna till frityrsmeten, låt stå och dra i några minuter