Creme cheese/Philadelfiaost. FYLLDA JORDGUBBAR VIT CHOKLADFROSTING. Blanda kakkrosset med philadelfiaost [jag använde ca en halv burk] och lite grann florsocker
En bra grej med att baka mjuk pepparkaka i långpanna är att man kan dela den på mitten, styckfrysa den som två fyrkantiga kakor och sedan ta fram och tina och göra färsk frosting när man vill servera den
Frostingen med philadelfiaost är ett måste att ha på. Den var till och med godare dagen efter då den fått stå till sig lite vet jag eftersom jag var tvungen att knycka en liten bit, längst ner vid kanten så klart så att det inte skulle märkas [kant på serveringsfat är bra när man vill dölja sådant] och klicka lite frosting på biten bara för att smaka av kakan när den var nybakt
Det är pepparkakscupcakes med en vanlig sockerfrosting på. Jag tycker att själva frostingen bryter av på ett bra sätt mot pepparkakssmaken, för mjuk pepparkaka kan bli ganska söt annars
Halloncupcakes med vit choklad-frosting. Blanda i philadelfiaosten. Lite frosting och strössel på några muffins så blir det plötsligt otroligt mycket roligare
Pepparkaksmuffinsen är goda att äta naturella [enda sättet som M äter dem], eller toppade med en frosting gjord på philadelfiaost och vit choklad eller ett annat hett tips om man tycker om kombinationen pepparkaka och ädelost är att göra en frosting på ädelost och philadelfiaost och dekorera med en sötmandel på toppen
Vispa grädden i en bunke, häll i philadelfiaosten och vispa lite lätt ihop smeten. FROSTING. FROSTING. SAFFRANSKAKA MED FROSTING (ca 9 bitar). 200 g philadelfiaost. SAFFRANSKAKA MED FROSTING (ca 9 bitar). 200 g philadelfiaost