FRUKOST. Dag 56 i Konsolideringsfasen. Det är ett väldigt intresse för utländska fantastiska bär. Gojibäret, är det senaste i raden med otroligt mycket nyttigt innanför skalet
FRUKOST. Men perfekt i Dukans anda, mycket proteiner och lite kolhydrater. Dag 66 i Dukandietens konsolideringsfas. Fullkornsskorpa med ost 66 i Dukandietens konsolideringsfas
FRUKOST. Tack Dukan, nu upplever jag en rätt lätt och ljuvlig vår. Dag 72 i Dukandietens konsolideringsfas. Carls bröd med skinka 72 i Dukandietens konsolideringsfas
FRUKOST En skål lättyoghurt med 2 msk havrekli, blåbärssylt kokt ägg kaffe LUNCH Grillad kyckling med sallad MIDDAG Grillad kotlett med grönsaker och keso med cornichons chili och rivet citronskal DESSERT Chokladmuffins  med persika, vaniljglass och vispad grädde Det var sååå gott KVÄLLSTE Fullkornskorpa
FRUKOST En skål lättfil med 2 msk havrekli kokt ägg kaffe LUNCH Fish n´chips Friterad fisk med pommes frites fet dressing sallad DESSERT Marängsuisse Maräng,vaniljglass, vispad grädde och chokladsås Såå Good MIDDAG Lax, räkor och grönsaker Kvällste med fullkornsskorpa
Kycklingsallad eller fisk blir också gott till, bra i attackfasen FRUKOST En skål lättfil med 2msk havrekli kokt ägg Kaffe LUNCH Grillad kyckling med rostade grönsaker
FRUKOST En skål Lättyogi  med 1 1/2 msk havrekli 2 kokta ägg Kaffe LUNCH Citronäggröra 3 ägg 2 msk kesella lätt Rivet skal från en citron Salt o peppar Vispa ihop till jämn smet  och häll ner i varm teflonpanna, rör ihop till en krämig äggröra Servera med Rökt makrill och musslor MIDDAG Nötfärsbiffar med rödlökskeso 500 g nötfärs 2 ägg 150 g Keso 1 liten gul lök riven 1 msk hackad persilja 1 msk rivet citronskal 1 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar 1 tsk fyra kryddor Epice rich Blanda alltihop väl, forma biffar och stek i medelvarm teflonpanna med lite olivolja Servera med Rödlökskeso och citron Frukyoghurt som dessert Mellanmål Fruktyoghurt Wildchips 1 1/2 msk havrekli
Frukostäggen smaksätter jag med Ejderns kaviar i stället för salt. FRUKOST En skål  miniyoggi frukt  med två msk havrekli 2 kokta ägg Kaffe LUNCH Grönsaksomlett med kalkon 3 ägg hopvispade med 1 msk kvarg 1/2 paprika 1/2 gul lök 4 stora champinjoner 1 tomat Persilja 50 g Skivat rökt kalkonbröst Värm upp en teflonpanna Skär grönsakerna  i mindre  bitar
Den var jättegod FRUKOST Lättfil med 2 msk havrekli kokt ägg med kaviar Kaffe LUNCH Grillad lax med rödlökskeso och hovmästarsås MIDDAG Lövbiff med  rödlökskeso balsamdressing Mellanmål Kaffe pepparkaka Kvällste  med Carls bröd skinka