Den ena blev frukost för mig och T och de andra två gav jag bort till svärmor och svärfar. Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser övernatten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Smeten kommer att jäsa ordentligt och bli dubbelt eller tredubbelt så stor. Så hittade jag det här receptet på våffelsmet som jäser övernatten och så gör man färska frasiga våfflor till frukost
Vi bor ju granne med bageriet så att baka frallor till frukost känns egentligen lite överkurs, men på fars dag överraskade vi med sovmorgon för världens bästa pappa och lyxen att få vakna till den där härliga doften av nybakat bröd
Låt bullarna jäsa i kylskåpet övernatten. Hembakat är alltid hembakat och nybakat är allra bäst, om det dessutom serveras ugnsvarma solbullar till frukost kan det bara bli en bra dag
Hur smidigt som helst och helt perfekt om man vill bjuda på nybakat bröd till frukosten. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsaövernatten
Och om man vill ha nybakat bröd till frukost är detta det perfekta receptet. Bara att röra ihop på kvällen, låta degen stå och jäsa i kylen övernatten, och sedan klicka ut på en plåt på morgonen
Serverade nybakat bröd till frukost idag. Gjorde degen och bakade ut den igår kväll, plastade in och lät den sedan nattjäsa nere i matkällaren, (eller i kylskåp om plats finnes)
Favoritlimpan att servera till frukost, mättande och stärkande. Jag brukar förbereda brödet på kvällen och bakar ut den nästa dag, precis lagom till frukosten
Dagen börjar förstås med att ni ska få ett recept, lite goda frukostbullar är det dags för. De behöver inte någon tid för att jäsa utan du kan sätta in dem så fort ugnen blivit varm