Blanda ihop crème fraiche, vaniljsocker och florsocker. 3 dl crème fraiche. Pajskal. Rör ihop smör, vetemjöl, bakpulver, 1tsk vaniljsocker och strösocker till en deg och tryck ut i en pajform
Vispa grädden hårt, blanda i florsocker, vaniljsocker och crème fraiche. 3 dl grädde 2 dl crème fraiche (lättvarianten går bra) 1 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker Blandad frukt och bär att garnera med 1 dl skalfri apelsinmarmelad 1 msk vatten  Så här gör du. 2 dl crème fraiche
Vispa grädden hårt, blanda i florsocker, vaniljsocker och crème fraiche. 2 dl crème fraiche. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen, tryck ut i pajform
2 msk créme fraiche. 2 msk créme fraiche. Nyp ihop ingredienserna till pajdegen eller kör den en sekund i matberedare så att den precis bara hinner forma sig till en boll
Ananasen gör att pajen känns otroligt fräsch och den blir inte så söt som många andra fruktpajer. Vispa ihop creme fraiche, socker, vaniljsocker och ägg