Fruktpaj med aprikosmarmelad recept

Fruktpaj från Vinnersjö

Fruktpaj från Vinnersjö

Garnera med bananer runt yttersta varvet, innanför det med kiwi och i mitten jordgubbar. Varm aprikosmarmeladen och häll den varm över frukten
Aprikospaj

Aprikospaj

Nagga pajen med en gaffel. dl aprikosmarmelad. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp

Saftig fruktpaj

Smält en ”korv” aprikosmarmelad. Tryck ut smeten till pajskalet i en pajform och grädda 15 min i 175 grader

Fruktpaj

Värm upp aprikosmarmeladenmed vattnet,skeda sen detta över pajen. Garnera nu hela pajen med frukter och bär

Ulrikas goda fruktpaj

Pajdegen kan med fördel göras dagen före. aprikosmarmelad. Pensla över frukterna, häll sedan resten försiktigt med en tesked över pajen

Aprikospaj

Nagga med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull