Servera såsenvarm, rumstempererad eller kall. Den här kokoskolasåsen är sagolikt god till alla slags fruktsallader, men också till glass, eller varför inte till amerikanska pannkakor om man riktigt vill lyxa till det
fruktsalladvispad gräddeKakan. Det blev en varm smörgåstårta med bacon som serverades med en sallad och en sås gjord på creme fracihe, vitlök, sambal och fransk senap
Servera glace au four till en fin fruktsallad. Lägg det uppblötta gelatinet i en skål och rör ner den varma grädden, lite i taget så att gleatinet smälter och alt blandar sig
Visst ser min fruktsallad fräsch ut. Lucy är en biofilm jag varmt kan rekommendera. Botten var toppad med en nötbaserad sås, avokado, tomat, pestosås och karamelliserad lök
så är jag varmt glad över att ni gör det och för mig gör man som man själv vill. Servera dem med tacosalsa eller annan passande sås, gärna i djupa tallrikar med sked att äta dem med