Innan användning vispas den upp med elvisp. Vispa ihop alltsammans med florsockret. Vispa ägg och socker vitt, blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten
Vispa ägg och socker vitt och poröst, gärna med elvisp. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i äggsmeten med en slickepott
Smörja och mjöla en form med löstagbara kanter. Kolla med en provsticka att kakan är genom gräddad. Vispa äggen lätt, häll ner dem i kastrullen och rör om, helst med en träsked
Jag gjorde en frukttårta som vanligtvis är jättefin, idag vet jag inte. Fukta med saft. Fyll med jordgubbssylt och mosad banan, samt en blandning av vaniljkräm och vispad grädde
Vispa ägg och socker vitt och poröst, gärna med elvisp. Blanda mjöl, potatismjöl och bakpulver och vänd försiktigt ner det i äggsmeten med en slickepott