Vispa ägg och socker vitt, blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten. Vispa ägg och socker vitt, blanda de torra ingredienserna och sikta ner i äggsmeten
Lägg ingredienserna i en skål, och samlaihop till en deg med händerna. Vispa ihop ingredienserna till fyllningen med en gaffel,och fördela i den ogräddade botten
frukttårta,. Ta i resterande ingredienser och vipsa ihop. Tårtbotten3 st ägg4 ½ dl strösocker150 g smält smör2 ½ dl mjölk4 ½ dl vetemjöl3 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker
Ingredienser. Som jag tidigare har nämnt hade vi mellan åren 2004-2008 egna konditorier i Stockholm. Snart är det ju också bröllop i Stockholm och då äts en mycket speciell tårta
Till de senare hör en smörgåstårta på italienska, en smal variant hämtat från en gammal Arla-broschyr, och en skink- och frukttårta, ett klipp från en av mormors Allers-tidningar (för övrigt den tidning/de klipp som startade min receptsamling när jag var 15 år). Skink- och frukttårta /10p9 skivor bröd, skurna på längdenFyllning 1. Rör pastejen mjuk med grädden och blanda ingredienserna till fyllning 1. Strimla skinkan och blanda med ingredienserna till fyllning 2
Tillsätt sedan de övriga ingredienserna och rör ihop med handen till en deg. Efter rundvandringen serverades vi en 3-rätters lunch som bestod av antipasti, pasta med bönor, kalvkött med ruccola och måltiden avslutades med cantuccini och små bitar av frukttårta, allt ackompanjerat av både vitt och rött vin för provning