Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "Frozen Yoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
En blandning av mjukglass och smoothie kanske man kan kalla frusenyoghurt. W och jag har redan ätit det två kvällar den här veckan men det är ju yoghurt, turkisk/grekisk youghurt dessutom, som är huvudingrediensen så helt onyttigt kan det ju inte klassas som tänker jag…
Frozen yoghurt. Vispa grädden med vaniljpulvret och häll sedan över mangon tillsammans med yoghurten. 200 gram frusen mango. 2,5 dl turkisk/ryskyoghurt. 200 gram frusen mango
ca 2 dl turkiskyoghurt 10%. 1 banan ca 2 dl turkiskyoghurt 10%. Smoothie är en suverän frukost för morgontrötta barn – förutom att den är god, så är den lätt och rolig att dricka ur burkar med sugrör
Blanda med yoghurten. 2 dl turkiskyoghurt. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljfrön och stången i en kastrull tillsammans med grädden och gelésocker multi
Tillsätt yoghurten och mixa in den väl till en slät glassmet. 150g Frusen skivad banan. 1dl Turkisk/grekiskyoghurt. Dela gärna4000 150g Frusen skivad banan. 1dl Turkisk
Frusen fluffig polkagrispaj med chokladkolasås. Vispa grädden och rör ner turkiskyoghurt. Lägg ihop tårtan och toppa med mortlad turkisk peppar och hallon