Skär resten i små bitar till fyllningen. Ostpajerna blir ganska stora då men det gör väl inget. Bara att skära till de färdigkavlade plattorna, lägga i formar, fylla och sedan in i ugnen
Pajer är bra mat att göra, frysain, tina och servera när det kommer främmande. Picka gärna några små hål i degen med en tandpetare eller provsticka så bullar inte degen upp sig så mycket när du gräddar den
Andra favvo pajer är Glutenfri Ostpaj, Ädelostpaj med Kyckling & Spenat och Små Ägg & Bacon pajer. Har du inte färska kantareller (börjar bli sent på säsongen) så kan du plocka fram dina frysta och fräsa på, bara de inte är för fuktiga
Vi sparar alltid småbitar av olika ostar i frysen, tex efter en ost & vin-kväll kan det bli en hel del små godbitar över, bara att renskära ev kanter & frysain
Gör en klassisk taco, men gör egen salsa (kan du göra några dagar innan och frysa om du vill) krydda färsen utan sån ruggig pås-krydda, gör en god avokadoröra och ät allt i ostkorgar eller som en sallad
blogginlägg lagts upp samt att det ibland dyker upp lite små tips och. En ostpaj var efterfrågad och det tog inte många minuter för mig att bestämma smaken på pajen