Själv har jag aldrig varit så förtjust i piroger då jag alltid tyckt att det har varit lite torrt och tråkigt att äta, men när jag fick tipset om piroger med smördeg blev det en helt annan grej
Vinbladsdolmar, färska fikon, oliver, yohgurtröra med gurka och mynta, hoummus, lammfärsspett, smördegspiroger med feta och spenat, tabbouleh och libabröd
Tina smördegen minst 30 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda färs, chili, vitlök, ingefära, salt, spiskummin, gurkmeja, chilipulver och peppar ordentligt i en bunke
Smördegspiroger är ett snabbt och enkelt sätt att göra piroger på. Smördegspiroger 4 frysta smördegsplattor tomatsås, färdig eller köpt skinka riven ost Kavla ut smördegsplattorna till dubbel storlek
Tina smördegsplattorna. Kavla ut dem något på längden och bredden. Dela plattorna i mitten. Hacka äggen och ansjovisen i bitar och blanda med gräslöken och crème fraiche