Strö över en näve frysta eller färska lingon, eller skeda i ett par msk lingonsylt. Om man integillar rått kött får man gissa, leta upp någon annan som gillar det
Dela kycklingfiléernai lagom grytbitar och krydda runt om med ingefära, koriander, paprikapulver och peppar, men inget salt ännu, låt köttetligga och dra medan ni gör resten
Och tidigare har vi ju ofta kört "frystömmarvecka" på de lite mer fattiga veckorna på månaden. Kött och fisk går ju alltid att frysa in, men grönsaker får du ju gott äta upp och köpa nytt igen (och de kan också titt som tätt skicka grönsaker som ingen av er är speciellt förtjust i
Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsrörai hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulled pork burgare med god aioli och tomatsalsa
Långkok är bra höstmat och att använda viltkött känns lite extra passande på hösten. Att laga mat ilergryta är kanon, dels för att det blirsaftigt och mört dels för att du kan slänga i vad som helst och sedan behöver du inte göra så mycket mer
Stek upp det frysta skavblocket, fördela köttet med tex. Minfisksoppa med curry, Chili con carne, Köttfärslimpa med tacosmak, Ugnspannkaka med kassler, Krämigkycklinggratäng med ris, Blodpudding, och stek ilergryta