Tina jordgubbarna om du använder frysta bär. Marängtårtamed hallon och vaniljkräm. Ett av de absolut enklaste och godaste sätten att få till en riktigt krämig och smarrig tårta är att baka den med mousse av något slag
Tina hallonen (om du använder frysta) och passera dem genom en finmaskig sil. Men av denna lätta och frasiga marängtårtamed solgul, syrlig passionscurd går det säkert ner en bit
Marängtårtamed hallon och vaniljkräm. Underbara marängbakelser med hemmagjord vaniljkräm, mjuk sockerkaka, syrlig hallonkräm och gudomlig mjuk maräng på toppen
Låt svalna lite lägg på blåbärskompotten och vaniljkräm i mitten. Ta lite av blåbärssaften och rör potatismjölet i den (saften ska inte vara varm annars blir det klumpar) Blanda sedan ner med resten av blåbären och rör om
Låt kakan stå i ugnen ytterligare ca 20 minuter eller längre, tills marängen har fått fin färg och kakan känns torr med sticka. Färsk, fryst eller konserverad frukt eller bär1 paket fromage (gärna citron) eller vaniljkräm (mjölk, vatten eller grädde)