Fudgesås recept

Fudgesås

Fudgesås

0,5 dl farinsocker. 11 dl vispgrädde. 12 msk ljus sirap. 150 g mörk choklad. 125 g smör. 10,5 dl farinsocker 1 dl vispgrädde 2 msk ljus sirap 50 g mörk choklad 25 g smörKoka upp farinsocker, vispgrädde och sirap – låt såsen sjuda under omrörning på medelvärme i ca 3 minuter

Fudgesås

1. Koka upp alla ingredienser utom chocklad. puttra i 2 min. 2. Bryt chockladen i bitar. 3. Låt kastrullen svalna i 3 min
Dulce de leche glass med fudgesås

Dulce de leche glass med fudgesås

Hade en burk med karamelliserad mjölk hemma, dvs färdigkokt kondenserad mjölk, ja kolasås, helt underbart tokgott och givetvis var jag bara tvungen att göra glass på den, supermumsigt
Peanut butter nice cream med fudgesås

Peanut butter nice cream med fudgesås

Fudgesås4 msk lönnsirap 2 msk kakao 0,5 krm vaniljpulver 0,5 krm flingsalt. 4 frysta bananer, skivade 3 msk osaltat jordnötssmör (ekologiskt) 2 krm flingsalt
Nyårsmeny-3 förslag

Nyårsmeny-3 förslag

Chokladfudgesås. Fudgesås. Chokladfudgesås. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
New York Fudge Brownie

New York Fudge Brownie

Fudgesåsen. Kakan. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Rosta nötterna i ugnen i cirka 10 minuter och gnugga sedan av delar av skalen i en handduk
Banana Fudges Cupcakes

Banana Fudges Cupcakes

Låt fudgesåsen svalna innan du glaserar cupcakesen. Nu är det tredje veckan som vi har sjukstuga här hemma, nu är det Tea som är hemma från skolan med halsont och hosta

Häagen-Dazs Belgian Chocolate

Fudgesås 1½ dl grädde 75 g smör 1 dl farinsocker 75 g mörk choklad Koka upp grädde, smör och farinsocker och sjud ett par minuter

Choklad Brownie

Servera ljummen med lite glass och fudgesås. Smält chokladen och smöret i vattenbad eller försiktigt i micro
Baileys Fudge Sauce

Baileys Fudge Sauce

Baileys Fudgesås. Det här är en mycket god chokladsås, en smak för de vuxna då den innehåller alkohol. Såsen är god att ha på vaniljglass
Fudgesås

Fudgesås

Blanda alla ingredienser i en kastrull. Låt koka upp långsamt och sjud i 5 minuter. Ju längre den sjuder desto tjockare blir den