Jag gjorde en av de godaste fläskfilérätterna jag ätit på länge. Dessa grillades till perfektion [. Jag fyllde två fläskfiléer med en blandning av mozarellaost och hackade soltorkade tomater (en mosad mozarella och ca 10 soltorkade tomater i olja till två fläskfiléer på drygt 650 g styck)
Fylldfläskfilé. Ansa fläskfiléerna och skär ett snitt längs med. Hacka soltorkade tomater, kapris och oliver, och fördela ut det samt smulad fetaost över fläskfilén
Fetaostfylldfläskfilé. Håkan har spenderat denna lediga fredag på egen hand, turat till rökeriet, matshoppat och dessutom slängt in en fylld fläskkarré för att långlagas ugnen som senare ska intagas med en risotto
Lövbiff, fylld med goda grönmögelostar efter helgens ostbricka. Tänk er en perfekt grillad ryggbiff du just beställt in på restaurang som bara är sååå inbjudande när den kommer ut och enligt menyn ska serveras med rödvinssås