sedan fyllde jag på rabatterna med säckvis med ny fräsch jord. Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
600 g fläskfilé 80 g gorgonzola (grädd ädelost) salt, svartpeppar 2 msk smör att steka i. 100g färska champinjoner 2 dl vispgrädde 1-2 tsk vetemjöj 1 burk hela tomater (450g konserverade) (Kinesisk Soya) Klippt persilja Instruktioner Gör en längstgående skåra i filéerna och fyll med ädelost. 600 g fläskfilé
400 g fläskfilé. 125 g ädelost i bit (du kan även ta gorgonzola eller någon annan,). 400 g fläskfilé. 125 g ädelost i bit (du kan även ta gorgonzola eller någon annan,)
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Skär upp fläskfilén från långsidan men låt den hålla ihop i botten. Lägg fläskfilén i en eldfast form. Skär fläskfilén i skivor och bjud köttet med såsen och vitlöksmos
pasta, potatisgratäng 1 st fläskfilé på ca 700 gram. 1. Putsa filen ren och fin. Snitta upp längst med sidan som en stor ficka och tryck in den hackade osten