Fylld kalkonbröstfile recept

Fylld Kalkon med risotto och rostad paprika

Fylld Kalkon med risotto och rostad paprika

Fylld kalkonfilé. En otroligt god och relativt enkel rätt med smaker från Italien som passar fint som helgmat och gärna med ett glas vin till
Jordärtskocks- och potatismuffins

Jordärtskocks- och potatismuffins

De här goda jordärtskocks- och potatismuffinsen kan jag bara inte undanhålla er. De blev så fantastiskt goda
Gorgonzolafylld kalkon

Gorgonzolafylld kalkon

Skär ett snitt längs med filén och fyll med gorgonzola och hackade dadlar. Linda bacon runt om filén och krydda med salt och peppar

Fylld och grillad kalkonbröstfilé

1. Skär kalkonfilén i 4 -skivor på längden. 2. Skölj spenaten väl och skär bort stjälkarnas grövsta delar. Förväll spenaten 1 minut och låt rinna av
Gorgonzolafylld kalkon

Gorgonzolafylld kalkon

Skär ett snitt längs med filén och fyll med gorgonzola och dadlar. Linda bacon runt om filén och krydda med salt och peppar

Kryddstark kalkon

Blanda spiskummin, salt och svartpeppar i en liten skål. Blanda väl. Lägg kalkonskivorna på en tallrik och krydda på båda sidor med spiskumminblandningen

Basilikakryddad kalkonfilé

Strimla bacon. Hacka basilikan. Skär skåror på längden i filén och fyll dom med bacon och basilika. Salta och peppra

Kalkonröra i salladsblad

Perfekt picknicklunch. 2 portioner. 200 gr kalkonbröstfilé. 1 tsk olivolja. ½ äpple. 2 msk majonnäs. 2 msk gräddfil