600 - 800 g kalkonfilé. Sätt ugnen på 175 grader. Gör en ficka i varje filé och fyll den med pesto. Krydda med salt och peppar och linda baconet runt om
Skär en längsgående ficka i kalkonfiléerna. 2 st kalkonfilé. Krydda runt om med salt och peppar. Hacka aprikoser och katrinplommon och blanda med ingefära, apelsinskal och honung
600 g kalkonfiléer. Sätt ugnen på 200°. Tina spenaten och krama ur vätskan. Banka ut fileérna till 1 ½ cm tunna skivor och skär en djup ficka längs med filéerna
Kalkon i lergryta1 stor kalkonfilé 4 morötter2 gula lökar3 vitlöksklyftor2 pkt bacon2-4 msk hönsfond1 dl vattenMarinadRivet skal av 1 citron3 finrivna vitlöksklyftor1 tsk sambal oelekRapsolja, ca 1 dlChèvregrönsaker2 röda snackpaprikor1 liten rak(. ) zucchini200 g chèvre - skalad fr mögel200 g philadelfia2 äggulorsvartpeppar & persilado Marinera kalkonfilén minst 2 timmar, förvara i kylskåp. Linda in kalkonfilén i 2 paket bacon och lägg ovanpå grönsakerna. 1 stor kalkonfilé 4 morötter