Skär ett snitt i kycklingfiléerna så du kan vika ut dom som en fjäril. Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel med rökt kalkon och ost
Mosa ihop ädelost, philadelphia och hackad basilika. Till förrätt valde jag Chevré-toast med honung och valnötter och till varmrätt blev det Smördegsinbakad kycklingfilé med rödvinssås
Gör ett snitt i varje kycklingfilé och fylld dem med ost. Frasiga smördegspaket fyllda med kyckling och ädelost tillsammans med en krämig potatisgratäng och mustig cognacsås
Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)
Me like Det blev Bruschetta till förrätt (det är nåt jag aldrig blir trött på) sedan parmalindad kycklingfiléfylld med Saint Agur och västebottenostrisotto
I dag blir det är recept på inbakad kyckling med ädelost och svampsås. Fyll öppningen med ädelost. Smördegsinbakad kycklingfilé med ädelost och svampsås – 4 personer. 4 kycklingfiléer. 150 gram ädelost. Skär 4 tjocka skivor av ädelosten. 4 kycklingfiléer 150 gram ädelost