Fylld portabello parmesan recept

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabelloPortabellofylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ugnsstekt Portabello med salviasmör

Ugnsstekt Portabello med salviasmör

Portabellon. ska ni bjuda vegetariska vänner på middag så ersätt biffen med Portabello, det är minst lika gott och fungerar som perfekt substitut)

Carpaccio , Gnocchi med svamp, tryffelgrädde och ruccola & Creme brulee

Ställ formarna i en långpanna fylld med vatten. Toppa med hyvlad parmesanost och ruccola. 4 msk Parmesanost. ca 400 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp. ca 8 msk parmesanost. 2 dl crème fraîche parmesan & vitlök. 4 msk Parmesanost. ca 400 gram blandad svamp, tex portabello, skogssvamp. ca 8 msk parmesanost. 2 dl crème fraîche parmesan & vitlök