Fyllda krustader med svamp recept

Krustader fyllda med svamp och ädelost

Krustader fyllda med svamp och ädelost

Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Krustader m olika fyllningar.

Krustader m olika fyllningar.

Ost & olivfylldakrustader. Fyll krustaderna och toppa med räkorna och lite dill. Jag har testat göra med både kall och varma fyllningar
Krustader med svampröra

Krustader med svampröra

Fyll krustadernamedsvampröra precis före servering. Fräs svampenmed löken i minst tre minuter. Smaka av med salt
Svampfyllda krustader

Svampfyllda krustader

Krydda med salt och peppar. Fyll krustaderna och servera genast. Borsta svampen noga och tärna den. Lägg i smöret och fräs svampen
Svamp Kanapée

Svamp Kanapée

) Fyll krustadernamedsvampröran, servera och njut. Lägg alla övriga råvaror i en matberedare och tillsätt svampen, mixa till en slät smet
Tre enkla förrätter

Tre enkla förrätter

Krustadermed västerbottensost. Ta ut och toppa med creme fraiche, rom, rödlök och dill. Lägg i svampen och salta och peppra lite
8 recept med champinjoner

8 recept med champinjoner

* Salta med flingsalt precis när det ska ätas så vattnar inte svampen ur sig under marinering. Borsta svampen och skär i skivor

Tjejfest

 Det blev mimosa med gratinerade champinjoner, halloumitapas och krustader. Krustader. Skär av foten på svamparna och finhacka med löken
Franskt i bistron

Franskt i bistron

Som tilltugg till bubblorna serverade jag krustaderfylldamed gratinerad camembert, fikonmarmelad och fikon samt bitar av päron med Philadelphiaost (jag tog det istället för chèvre för barnens skull), päron och valnötter
Tips på tillbehör till kräftskivan

Tips på tillbehör till kräftskivan

Krustadermed mandelmos och rom Mandelmos. några mandelpotatisar, skalade en skvätt grädde riven västerbottensost flingsalt peppar ett gäng krustader stenbitsrom creme fraiche gräslök Koka potatisen mjuk och mosa
Påsklördag

Påsklördag

Fyll krustaderna en liten stund innan det ska serveras och garnera med ägg caviar/lax, dill och tomater
Smördegskrustader

Smördegskrustader

Fyll krustadernamed den varma stuvningen precisföre servering och garnera med gräslök. Markera försiktigt en cirkel med ett glas mitt på varjedegplatta
Festlig trettondagsbuffé

Festlig trettondagsbuffé

- Krustaderfylldamed skagen och toppade med rom. - Smördegssnurror fylldamed rödpesto och vallmofrön