Fyllda lövbiffar recept

Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca
Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Vik ut lövbiffarna, bred på en del av färskosten och strö på persilja. Rulla ihop och fäst med tandpetare
Lövbiff fylld med skinka och senap

Lövbiff fylld med skinka och senap

Lägg ut köttet på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Fyllning. Lägg på skinka, bostongurka och senap och vik ihop
Fylld lövbiff!

Fylld lövbiff!

Jag fyllde lövbiff med cantadou 4 peppar, färsk persilja och stekta champinjoner. Rulla ihop och fäst med tandpetare och stek dom i stekpannan
Lövbiff fylld med ost och bacon

Lövbiff fylld med ost och bacon

Vad som kunde ha varit en smaskig middag saboterades av en stackars ko som aldrig i sitt liv kan ha fått gå på grönbete
Grillad lövbiff fylld med vitlöksost

Grillad lövbiff fylld med vitlöksost

Fyll lövbiffarna med färskosten och vik ihop på mitten. Servera lövbiffarna med bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad
Fylld lövbiff med vitlöksost

Fylld lövbiff med vitlöksost

Fyll lövbiffarna med färskosten och vik ihop på mitten. Servera lövbiffarna med bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig
Fyllda lövbiffar

Fyllda lövbiffar

Salta och peppra lövbiffarna. Fylldalövbiffar (2 personer). 4-6 st lövbiffar.   4-6 st lövbiffar.  . 1 st burk Crème Bonjour gräslök
Fylld lövbiff med potatiskroketter

Fylld lövbiff med potatiskroketter

Sätt på ugnen och stoppa in potatisen på en plåt när ugnen är varm. Läs på påsen. Blanda tomater, ost och crème fraiche
Fylld lövbiff med klyftpotatis

Fylld lövbiff med klyftpotatis

Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Bred senap på ena halvan av lövbiffarna. Stek lövbiffarna i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida