Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Skär svamp och tomat i fyra delar och lägg i botten av en ugnsfast form, krydda med salt och peppar
Putsa svampen och skär den i mindre bitar. Då kanske dessa goda fylldapaprikor kan vara något. Skär paprikorna i halvor på längden och ta bort kärna ur dem
Hacka löken och fräs svamp och lök en stund i smöret, så det får lite färg. Ugnsbakad Paprika med Svampstuvning En Paprika 1 dl Svamp i bitar, jag hade Skogschampignon ½ gul Lök 1 dl Grädde 2 msk Smör 1 tsk färsk, hackad Timjan 2 Cocktailtomater Havssalt och nymald Vitpeppar ½ dl riven Cheddar Skär ett lock av paprikan och gröp ur kärnhuset. 1 dl Svamp
Skär av ett lock på paprikorna. Ansa och tärna svampen. Fyll paprikorna med röran. Rör samman alla ingredienserna till såsen och bjud den till paprikorna
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenat och det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Lägg upp den fyllda pastan i djup tallrik, lägg över sås och strö över parmesan. Pasta fylld med svamp är gott, och med tomat och mozzarella, med pesto