Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Dela paprikorna på mitten. 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma). 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma)
Skär tunt av locket på paprikorna och rensa ur fröhuset. Fyll paprikorna ordentligt med röran. Du kan också använda en djup plåt som du vänder upp och ned så att den inte trycker ned paprikorna
Idag testade jag Vegetariskafylldapaprikor i Crock-Pot/Slow cooker stuffed peppars. När man tittar på filmen och bilderna på deras fylldapaprikor håller de ihop jättefint
Gröp ur paprikorna och skölj dem. Fördela röran i paprikorna och strö riven ost på toppen. Placera paprikorna i mitten av ugnen på 175° i cirka 15 minuter. 3-4 paprikor
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Fyll paprikorna med blandningen, tryck till så de blir väl packade