Lägg de stora, hela cirklarna på en plåt med bakplåtspapper. Fyll krustaderna med ansjovisröran. Rulla ut smördegen och ta ut 8 cirklar med ett mått, ca 8 cm i diameter
KRUSTADER MED SKINKA. Krustaderna fylls med en härlig stuvning av skinka. Ställ krustaderna på ett serveringsfat och fördela den varma stuvningen i dem
6 storakrustader med champinjonstuvningDet här behöver du. Fyll krustaderna, toppa med hyvlad västerbottensost och gratinera i ugn ca 10-15 min i 200 grader
Eller, kanske ska jag snarare kalla det vi bjöd på för stora Öjebysnitar. I skrivande stund slogs jag plötsligt av hur makalöst gott det säkerligen vore att ta denna magiska röra och fylla krustader, dessa transfettsstinna små nostalgiframkallande gynnare
Som tilltugg till bubblorna serverade jag krustaderfyllda med gratinerad camembert, fikonmarmelad och fikon samt bitar av päron med Philadelphiaost (jag tog det istället för chèvre för barnens skull), päron och valnötter
Låt sillen rinna av i ett durkslag, skär i lagom stora bitar blanda med såsen och häll i en burk. Mini Västerbottenpajer 8 små pajer/krustader. 8 färdiga pajer/krustader. 8 färdiga pajer/krustader