En perfekt fyllning. Fyllningen ska vara krämig, är den lite torr så blanda ner mer creme fraiche. Fyll skalen med fyllningen, smula baconen och strö på potatisarna
Baka bakpotatis i ugnen, dela dom sedan på mitten och gröp ur dom, blanda potatis med creme bonjoure, salt , peppar, lägg fyllningen i skalen, strö över riven ost och gratinera i ugnen 200 grader i ca 15 min
Gör ett kryss i toppen av potatisen och lägg fyllningen i krysset. Värm ugnen till 200 grader. Nagga potatisen och lägg dem i ugnen i 50 minuter, eller tills de är genombakade (testa med en potatissticka eller en vass kniv)
Servera med multiröran som fyllning till potatisarna. Sätt ugnen på 200 grader. Svep in de stora potatisarna i alu-folie och placera på galler 1 fals över mitten av ugnen
Googla på fyllningar till bakpotatis och du får upp massor av förslag. Bakad potatis med olika röror och fyllningar är jättegott och väldigt bra mat tycker jag, speciellt när man vill ha lite disk
Fyll bakpotatisen med fyllningen och servera tillsammans med en krispig sallad. Tillsätt rivet citronskal, eller lite finhackad chili i fyllningen, efter smak