Bred ett lager dijonsenap på lövbiffarna och fördela fyllningen på ena halvan av varje lövbiff. Banka ut köttet lite grand, bred på senap och lägg sedan på fyllningen
Salta och peppra lövbiffarna och lägg en liten hög med fyllningen på varje biff. Häll över den fyllning som blir kvar i pannan när biffarna fått färg, slå på lite vatten och låt det puttra ihop och bli lite simmigt
Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna,. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda. Stek de fyllda lövbiffarna i smör och rapsolja, några minuter på varje sida
Fyllning. 600 g lövbiff, salt och peppar. Relaterade 600 g lövbiff. Det känns att det har varit en intensiv vecka på jobbet, man är ganska slut på lördagen men det är skönt att vara ledig några dagar
Börja med fyllningen. Fördela fyllningen på ena halvan av varje skiva. Stek lövbiffarna i matfett i en stekpanna på lite mer än medelvärme, ca 1 1/2 minut per sida. 4 st lövbiff
Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop. Stek lövbiffarna i smör som blivit nötbrunt, ca 1 1/2 minut per sida. 8 st lövbiff
Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och fördela fyllningen på köttet. Hade faktiskt kunnat grilla och suttit ute och ätit, men det blev fylld lövbiff med mos… enkelt att göra det också
Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan. Fyllning. Stek lövbiffarna i en het stekpanna med smör, ca 2 minuter per sida. 500 g lövbiff
Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare. Man kan fylla den med så många olika smaker, men denna fyllningen är en av mina favoriter