Fyllning petit chou recept

Eclairer

Eclairer

Fyll dem genom att spritsa i fyllningen från ändarna, eller gör som jag skär en skåra i dem. Eclair är en liten fransk bakelse bakad av petitchou deg
Bulle med bulle – på mitt sätt

Bulle med bulle – på mitt sätt

Fyllning. Utanpå en rund och fin petitchou, inuti en kula chokladtryffel. Petit-chou. · Petit-chou. Tillsätt ungefär hälften av äggblandningen i petit-chou-smeten och vispa kraftigt med en ballongvisp eller med en elvisp tills äggen inkorporerats
Petit Chou med fyllning

Petit Chou med fyllning

Låt sedan svalna på galler medan du förbereder fyllningen. Fyllning. 1. Ställ ugnen på 200 grader. 2. Koka upp vattnet + smöret i en kastrull och smöret ska smältas helt
Mariabakelser

Mariabakelser

Fyllning. Koka upp vattnet och matfettet till petitchou smeten i en kastrull. Petitchousmet. 1. Börja med att arbeta samman ingredienserna till mördegen

Petit chouer

Fyllning. Stick ett hål med en vass kniv i sidan av varje petitchou så att ångan kan pysa ut. Fyllning. Fyll hålet på varje petitchou med fromage