En vacker pion får pryda köksbordet dagen till ära. Jag tänkte också bjuda på ett recept på en riktig tårtklassiker, nämligen en marängtårta med crisp och sagolikt god fyllning
fyllning. ) Så dagen till ära har vi ju såklart firat med tårta, för vad är en födelsedag utan tårta. Man kan även förbreda tårtan långt innan och förvara den i frysen, utan fyllning alltså
Till sockerkakan Steg för steg. O 3 dl grädde tilk fyllning. Tillsätt 2 äggulor (spara oxå dessa vitor till marängen). Nu tillsätter du 1,5 dl mjöl o 2 tsk bakpulver. 3 dl grädde tilk fyllning
Vispa grädden tillfyllningen och ta fram frukt eller bär. Tårtan bör serveras helst inom ett dygn, den kan sjunka ihop något, men om man vispar grädden tjock och breder ut den i ett täckande lager och är noga med att en blöt fyllning som t
Extra fyllning. Kanske något som efterrätt till nyårsafton. Extra fyllning. Vispa äggvitorna till hårt skum, vispa sedan ner sockret lite i taget och blanda sist i rice krispies