Riv äpple och vitlök och blanda med yoghurten, låt stå i kylen till det är dags att servera. Lägg över de andra biffarna, förslut väl med färsen och snurra
Skala vitlöken och riv den fint och blanda ner i färsen tillsammans med de övriga ingredienserna. 1 klyfta vitlök. 400 g nötfärs 1 klyfta vitlök 0,5 dl persilja, finhackad 0,5 citron, skalet, rivet 1 msk färsk mynta, hackad 1 tsk salt vitpeppar 1 msk matfett (fast eller flytande) till stekning
Pressa i vitlöken och krydda med örterna, saltet och pepparn. Jag piffade upp färsbiffarnamed lite örtkryddor och vips så blev det en pimpad version på vanliga färsbiffar och riktigt goda dessutom
Hacka lök, paprika, vitlök och chili. Skapligt snabblagat kan det rädda en middag mitt i veckan, men det smakar så fantastiskt gott att det likaväl duger alldeles ypperligt att servera på lördagkvällen tillsammans med ett glas rött
Skär gurkan i småbitar och blanda med yoghurt och vitlök. Skiva aubergine och squash, pensla med olja. Servera biffarna med potatis, grönsaker och tzatziki
I köttfärsbiffarna hade vi fetaost, basilika, vitlök, oregano och rödlök och det blev väldigt gott. I helgen åt vi de här goda grekiska köttfärsbiffarnamed klyftpotatis och tzatsiki till middag och det blev jättegott