Skala och hacka lök och vitlök. Skölj paprikorna och dela dem på längden. Tillsätt lök, vitlök, tomater och timjan och sjud i 5 minuter. 1 st vitlöksklyfta
Hacka locken från paprikorna tillsammans med lök, vitlök och rotselleri. Ta bort kärnor och hinnor från paprikorna och ställ dem i en smord, ugnssäker form
Fräs färsen i smör och olja, tillsätt lök och vitlök och låt det fräsa med någon minut. Börja med att skära bort den översta delen från paprikorna och gröp ur kärnorna och de vita skiljeväggarna i paprikan
ex vitlök). ex paprikor, var något som då blev väldigt populärt i köken. ex vitlök). Inte nödvändigtvis behöver det vara avlånga paprikor, nej det går utmärkt med den runda varianten också, men väljer du dom så tänk på att plocka åt dej paprikorna som är lite större och bredare för att enklare fylla dom
Hacka lök och vitlök. I veckan gjorde jag för första gånger fyllda paprikor. De bästa paprikorna att använda är de röda och gula då den gröna är lite beskare
vitlök. Lägg paprikorna i en ugnssäker form. Färsfylldapaprikor är verkligen en 70-talsrätt men icke desto mindre god för det. Färsfylldapaprikor (4 pers). 4 stora eller 8 små paprikor. 1 vitlöksklyfta. Skär av toppen på paprikorna där skaftet sitter ca 2 cm ner. Koka paprikorna i lättsaltat vatten i 3-4 minuter. 8 små paprikor. 1 vitlöksklyfta. 225 grader Skär av toppen på paprikorna där skaftet sitter ca
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Riv morötterna grovt och stek en stund tillsammans med majs och den pressade vitlöken. 2 klyftor vitlök pressade. 1 burk hela tomater 400 g 2 klyftor vitlök pressade