Kantarelltoast. Dela och rensa kantarellerna. Färska gulakantareller, eller kantareller på burk1 dl grädde1 st schalottenlöktoastbrödtimjan. Förrätter 1 pkt krustader
Efter tre dagar i Bologna konstaterade vi att vi inte såg en endaste snabbmatskedja i Bolognas hjärta någonstans, först ute på autostradan kom det stora gula M
Ni hittar även nyårssnittar här, nyårsdrinkar här och förrätter här. äggula. äggula. 1-2 gula lökar. 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell. 1-2 gula lökar. 200 g krämig ost av märket Bonjour (2 burkar) med smak av kantarell
Nu när hösten är här och det faktiskt är ett riktigt bra svampår så rekommenderas denna goda soppa som fungerar lika bra som en förrätt som en middagsrätt
Så kvällen till ära invigde jag dem med kantarellsoppa, som förrätt innan vi gick loss på det underbara lammet som också införskaffades i saluhallen på Tovedals
(Här har jag använt gulakantareller, men trattkantareller går lika bra. När vi var i Tandådalen förra veckan åt Anders kantarellsoppa en kväll när vi var på resturang
Lite bonusmaterial, en actionbild på frun i köketFörutom denna ljuvliga middag åt vi en smarrig förrätt med rödbetor som senare på kvällen gav upphov till en smärre chock i ett helt annat rum än just köket