I receptet står det snittar, men vi tog rostebröd och gjorde en normalstor förrätt. Det här receptet med kräftstjärtar och kronärtskocka har kusin Cicci tipsat om
en god och somrig förrätt. En somrig förrätt med kräftstjärtar2 portioner0,5 dl av vardera gräddfil, majonäs och creme fraiche. 100-200 gram kräfstjärtarlimefinhackad dillsalt och vitpepparen halv liten gurkaen bit honungsmelonblandad salladnågra vårlökarBlanda creme fraiche, gräddfil, majonnäs, kräftstjärtar och dill
grön ärtcréme med kräftstjärtar. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Blanda övriga ingredienser (utom rommen) och rör ned lax och kräftstjärtar. Hacka laxen och alla kräftstjärtar utom 4 st små. 5 hg rensade och kokta havskräftstjärtar (alt
Först ut är en förrätt med avokado och kräftstjärtar, hur enkel som helst att fixa till och som går bra att förbereda och ha på lut i kylen tills den ska huggas in på
Lägg kräftstjärtarna på lite hushållspapper så att de torkar upp. I vackra glas, t ex cocktailglas, blir förrätten både en njutning för ögat så som för gommen
Valet till förrätt på nyår föll på dessa läckra krustader. 1 stor burk kräftstjärtar i lake, avrunnen. Lägg ruccola på förrättstallrikar och placera ut 2 st krustader på varje tallrik
En god och annorlunda röra med kräftstjärtar som funkar lika bra på kvällsmackan som till förrätt. Låt kräftstjärtarna rinna av i ett durkslag, koka ägget och låt det svalna
Lägg kräftstjärtarna i skål och häll över soppan. Här kommer jag med några tips på förrätter på nyårs. Där finns både en "nyårsflik" och en "förrätterflik"
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Bred ut krämen i pajskalet före servering och garnera med kräftstjärtar (eller räkor) och gräslök
Häromveckan gjorde jag en variant med anknytning till augustitidernas kräftskivor, så jag bytte räkorna mot kräftstjärtar och hade även i lite riven västerbottenost och finhackad rödlök
Ooh så gott det är med kombinationen fläskfilé, bearnaise och kräftstjärtar. Lägg ihop rätten med Fläskfilé, potatisgratäng, bearnaisesåsen och placera kräftstjärtar samt sparrisen ovanpå