Förrätt med sillröra recept

Sillröra.

Sillröra.

Garnera med gräslök cocktailtomat och ev. (går bra med lätt kesella). Fördela röran i portionsglas och skär kavringen i 10-15 cm långa rektanglar, och stick ner dom i glasen, garnera med finhackade ägg och gräslök
Påskmiddag 2012

Påskmiddag 2012

Det blev två förrätter och en varmrätt, vilket var en rätt för mycket. Sen nån slags sillröra i glas och så avslutningsvis lax med citron- och örtsås med bulgursallad
Farmor Nellies sillröra

Farmor Nellies sillröra

Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika. Hacka sill och ägg. Blanda alla ingredienser till en röra
Godaste röran på matjessill

Godaste röran på matjessill

Servera med knäckebröd eller kokt potatis som drinktilltugg före maten eller som förrätt eller på buffén

Farmor Nellies Sillröra

Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika. 1. Hacka sill och ägg. 2. Blanda alla ingredienser till en röra

Sillrulle med ost

Fördela sillröran på bottnen och rulla ihop den. Börja med bottnen. Smaka av med salt och peppar. Garnera med salladsblad och dillkvistar

Somrig meny i ett icke-så somrigt väder

Förrätt. Primörsallad med örtdressing. Sillröra i brödkorg. Vitchokladmousse med rålakrits. Det bästa med att bjuda på middag är nästan alla rester som blir över

Gubbröra på vårt vis.

Blanda alla ingredienser utom äggvitan och smaka av med salt, peppar och sillspadet. Var försiktig med saltet, smaka hellre av igen och salta mer innan röran serveras