Blanda lax, lök, dill, kapris och majonnäs till en smet. (Om du inte gjort majonnäsen själv använd då Hellmanns eller annan majonnäs gjord med vinäger, inte ättika)
Så här gör jag min Toast Skagen. Har du ätit en supergod Toast Skagen på restaurang, såfall vilken. Toast Skagen en klassisk svensk förrätt som kom till på 50-talet av Tore Wretman och faktiskt en av de vanligaste förrätterna som serveras har jag hört
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toast med ost och skinka, det blev populärt. 2015 års förrätt blev en klassiker. 2015 års förrätt blev en klassiker
Bland annat en av de kanske godaste toast skagen jag ätit (malligt jag vet men den var så god. Förrätt, Fisk och skaldjur 1 påse frysta räkor utan skal, icas egna märke
Serranorullar och hummertoastVi hade en riktigt trevlig nyårsafton med goda vänner och deras barn. Till förrätt blev det lite plock i form av serranorullar fyllda med bland annat mascarponeost
Dela, kärna ur och gröp ur avokadon ur skalet med en sked. Lägg avokadoköttet i en bunke och mosa det med en gaffel tillsammans med crème fraiche och sweet chili