På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Jag tycker så mycket om tilltugg och förrätter att jag skulle kunna leva enkom på dem, och det var väl delvis anledningen till att vi hade två förrätter på nyår
Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Dillpannacotta med räkspett3 gelatinblad1 ½ dl vispgrädde½ finhackad rödlök3-4 msk hackad dill1 ½ dl gräddfil2 ½ dl kesella1 msk citronsaftsaltvitpepparGarnering
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Jag har letat fram några godingar ur arkivet och tipsar här om några olika förrätter till nyår. Nyår runt knuten och snart ett helt nytt år att ta tag i
Jag tänker förstås på vad man ska trycka i sig på nyårsafton. På nyårsafton SKA det svullas lite. Det finns något lite desperat över jul, nyår och midsommar, det där att man måste ha superkul
Nu är det snart nyår och dags att planera nyårsmaten och allt runt omkring. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår