Gås grillad recept

Grillade revben, helt enkelt!

Grillade revben, helt enkelt!

Vi ville inte förändra för mycket, det är tillräckligt med jobb att bara göra denna förändringen, alla inlägg måste gås genom för att ändra storleken på bilderna och placera om dom

Regn och rusk i London

ugnsstekt gås med olika tillbehör till huvudrätt. Det blev både grillad kyckling, grillad ribeye-stek, vitlöksstek och korv i ett par omgångar
Confit Byaldi

Confit Byaldi

på anka och gås som kokas i sitt eget fett. Confit Byaldi passade bra till stekt ryggbiff, men ännu bättre till grillade lammkotletter

Matäventyr på Gotland

Grå Gåsen i Burgsvik har vi inte besökt tidigare. Vi grillade stora hängmörade entrecoter som avnjöts med hemslagen bea, M
Året som gått!

Året som gått!

I November var det Fars dag och Mårten Gås. Vi grillade, badade och myste. Dock åt vi kalkon istället för gås men hade klassiska tillbehör som rödkål, brysselkål, brunsås och gelé

När är köttet klart?

Gås. Oavsett om man tillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart

Dillkött på kyckling

Blå gåsens kyckling 4 portioner, 25 minuter 1 grillad kyckling 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 2 dl kycklingfond eller hönsbuljong 1 dl torrt vitt vin 2 dl grädde 2 msk vetemjöl 1 1/2 - 2 msk dijonsenap 2 tsk soja 1 knippa persilja Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar. 1 grillad kyckling

Potatisbriocher

Grillad eller marinerad och stekt kyckling, kalkon, gås, anka, friterade räkor, stekta laxkotletter eller stekta fiskfiléer, eller med örtsmör och kokt broccoli

Dauphinepotatis

Stekt fisk, alla sorters stek, grillad eller marinerad/stekt kyckling, gås eller anka. Skala potatisarna och koka dem mjuka i saltat vatten