Gåsbröst recept

Gåsbröst x 2

Gåsbröst x 2

Nu har jag haft riktigt roligt här. Nu pratar jag inte om dagens städning utan jag menar mitt gåsexperiment
10 November Gås

10 November Gås

Stekt gåsbröst med potatis och kantarellsås. Lite skånskt på menyn. Gott. Svartsoppan ligger i frysen och väntar på att jag ska våga äta den
Lax med sparris och ärtpesto

Lax med sparris och ärtpesto

Förutom sparris kom jag den här gången hem med ett saftigt litet rökt gåsbröst och en hjort- och vildsvinskorv, som förtärdes i parken igår på årets första picknick
Gåsamiddag

Gåsamiddag

Till förrätt blev det Vildgåsbröst & gåslever med äpplemarmelad. Huvudrätt var knaperstekt gåsbröst med ragu på katrinplommon och och konfikterat lår serverat med rödkål, brysselkål, bakat äpple och stekt potatis
Gåsamiddag: en genväg

Gåsamiddag: en genväg

Ett gåsbröst á 500 g. En riktig gåsamiddag har en viss bankettaktig kvalitet som både är en lockelse och en smula avskräckande