Gör mjukt tunnbröd i vanlig ugn recept

Mjukt Tunnbröd

Brödet är även perfekt om man villgöratunnbrödsrullar. Men man kan trösta sig med att det går ganska bra att baka ivanligugn också
Tunnbröd

Tunnbröd

Tunnbröd är ju riktigt gott och gör man detta tunt men inte för tunt så det är mjukt kan man rulla det och göratunnbrödsklämmortill exempel
Bröd i stekpanna

Bröd i stekpanna

Gör såhär. Tunnbrödi stekpanna. Häll i flytande honung (har du inte flytande kan du bara värma vanlig honung imikron)
Tuttul

Tuttul

Kavla ut så tunt du kan, först med en vanlig "randig" kavel sen med en kruskavel. Blanda mjölkpulver, salt och rågsikti en balja
Taco, tacogratäng och tacorester

Taco, tacogratäng och tacorester

Alternativt kan man göra egna majstortillas eller som alternativ så funkar Moilastunnbrödminstlika bra att använda som ersättning för tortillas
Vörtbröd till jul

Vörtbröd till jul

Men hur gör man då vörtbröd utan vetemjöl, sirap och söt och glutenspäckad vört. Men det blir ett mjukt och saftigt bröd med härlig skorpa och mustig kryddsmak som verkligen är gott
KycklingKebab

KycklingKebab

Första gången jag lagar något brukar jag göra nästan efter orginalreceptet, blir maträtten en hit så utvecklas receptet efter våran smak nästa gång
Mjukt tunnbröd, gräddat på muurikkan

Mjukt tunnbröd, gräddat på muurikkan

Se till å gör en rejäl laddning, du kan dubbla eller tredubbla receptet och sen frysa intunnbröden. Kavla så tunt du kan med vanlig kavel och sist med kruskavel på bägge sidorna
Glödhoppor ... mjukt tunnbröd för stora och små

Glödhoppor ... mjukt tunnbröd för stora och små

Kavla inte för tunt, det är godast om brödet är lite tjockare (sen jäser det upp något när det gräddas också)Om du inte har en kruskavel som jag använder på bilden, så kavlar du ut med vanlig kavel eller plattar till som om du skulle göra en pizzabotten
Lyxig plockmat

Lyxig plockmat

Om du intehittar en bredbar getost går det lika bra att "skrapa ur" det mjuka innahållet från en vanlig getost och sedan värma lite lätt imicron för att göra den lättare att breda på
Tunnbrödspizza

Tunnbrödspizza

Det är inte ofta jag har matrecept här på bloggen, men nu gör jag ett undantag för det här var väldigt gott
Fasan - tastes like chicken...

Fasan - tastes like chicken...

De var superenkla att göra, fast litetid tog det. Snurror (fritt ur minnet)tunnbröd eller tortilla (mjuk)avokado (kan med fördel lämnas bort om man som jag integillaravokado)räkorpaprika-chili färskost (ingen av oss har sett chili-mango färskost som receptet önskade)färsk basilikafetaostvitlöksvartpepparsaften av färsk citronsaltdillkörsbärstomatermajonäs (smaksatt)Ifall du inte lämnar bort avokadon så börja med att klyva avokadon
Fäbodens ängssallad

Fäbodens ängssallad

Ta en kruskavel eller gaffel och gör små hål itunnbrödet så luften kan komma ut. Ta ett mjukttunnbröd, eller deg från ovanstående tunnbrödbak